tiistai 2. tammikuuta 2018

Toinen kurkistus Skidilän jouluun


Vuoden 2017 joulunodotuksen kohokohtia oli lastentapahtumien uusi tulokas, lämmintunnelmainen Skidilän joulu. Kiireisestä joulukuusta huolimatta kävimme kahdesti viettämässä iltaa Skidilässä. Kävimme tänä vuonna oikeastaan tavallista vähemmän joulutapahtumissa, mutta Skidilässä jopa kahdesti - lasten toiveesta.


Tällä kerralla Skidilässä tehtiin kynttilöitä. Paja maksoi 10€, ja siihen kuului kaikki materiaali sekä opastus. Osallistuimme 5-vuotiaan kanssa, nuorempi leikki piparkakkutalossa ja pelasi puhelimellani sillä välin. Ihan hyvin olisi nuorempikin voinut osallistua, mutta kieltämättä helpompi avustaa vain yhtä pientä kerrallaan.

Lapsi sai itse valita, minkä värisiä kynttilöitä tekee, ja Mikael valitsi keltaisen. Pääsi jopa itse sekoittamaan värin.


Täytimme muotit yhdessä, ja hetken jäähtymisen jälkeen Mikael lisäsi sydänlangat.


Saatiin kauniita kynttilöitä sekä kotiin, että lahjaksi.

Hetken vielä leikimme ja fiilistelimme salaisen varaston tunnelmaa, ja sitten kiirehdimme hakemaan isille pukua seuraavan päivän juhlaan. 

Toivotaan, että tapahtuma järjestetään tulevinakin vuosina, ja että meillä silloin olisi hieman kiireettömämpi joulukuu. 😊Ei kommentteja:

Lähetä kommentti