keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pääsiäisloma, Mimi ja Kuku ja Fallkulla

Kaiken kotoisan pääsiäispuuhan lisäksi käytiin pari kertaa muuallakin. 

Ensinnäkin Mimin ja Kukun keikkaa Jumbossa ei voitu jättää väliin, ja koska maatilan vastasyntyneet ja -kuoriutuneet eläinvauvat ovat pääsiäisen ja kesäajan alkamisen suloisin symboli, niin käytiin myös niitä ihastelemassa Fallkullassa.


 

Ja tietenkin virpomishommissa!
Palmusunnuntaina käytiin siunaamassa naapureita noitana ja ...aasina (kuten palmusunnuntaina tosiaankin sopii!)


Pääsiäistipuja käytiin katsomassa Itiksessä, ja ne kovasti poikia ihastuttivat. Esikoinen ihmetteli, kun ei ollut yhtään kanoja mukana...Lauantaina Jumbossa oli meidän lempparit, Mimi ja Kuku esiintymässä. Sinne oli siis ihan pakko mennä.


 

Show oli ihan huisin hauska! Tila ei todellakaan ollut yhtä kotoisa (katso postaus Elmu kidsistä), kuin viime keikalla, mutta se ei sinänsä hauskanpitoa haitannut. Kukuakin haittaa tässä ihan joku muu asia:D


Paitsi tiedä sitten vaikuttiko se meidän poikiin, kun niin kovasti ujostelivat. Ajattelin, että kun jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä nähdään, niin olisivat jopa enemmän mukana, mutta päinvastoin.:) Esikoinen meni välillä lähemmäs istumaan, ja hieman osallistui leikkeihin, mutta nuorempi (joka viimeksi kävi lavallakin) oli lähestulkoon sylissä koko keikan. Välillä hyppi pari hyppyä innoissaan, mutta muisti aika pian kiivetä kaulaan kiinni.


Lasten kanssa maalattiin värityskirjaa taikaväreillä, tosi hieno temppu!

...Mutta sitten Kuku ahmaisi kaikki värit:S

Huh, taisi tulla paha olo!


 

Vaikka pojat tällä kertaa ujostelivat, niin sitä enemmän tää oli tytön juttu! Onneksi pääsi tällä kertaa meidän mukaan. Hän lauloi ja leikki mukana ihan innoissaan.

Keikan lopuksi tyttö sai vielä halin Mimiltä<3

 
Nimmarinjakoon on niin ihana tulla, kun lapset otetaan niin herttaisesti vastaan. Superkovasta ujostelusta huolimatta fanikorttiin sai spesiaaliviestin!


Maanantaina käytiin Fallkullassa. Oli niin kaunis kevätpäivä, ja maatiloillahan se pääsiäisen uuden elämän kokemus välittyy parhaiten. 

Ihania pieniä kilejä oli kiva seurata.


 

Tipuja ja ankanpoikasiakin ihmeteltiin tovi.


 

Paikka oli koristeltu pääsiäiskoristein, ja erilaisia pääsiäiseen liittyviä faktoja ja kertomuksia saattoi lukea seiniltä.

 


Pääsiäisloma loppui meillä juhlaillalliseen. Oli kiva ja tunnelmallinen juhla. 

Enimmäkseen meillä oli ihanan kiireetöntä perheaikaa, tehtiin kaikkea kivaa yhdessä. Askartelujen, leivonnan, pääsiäismunajahdin ja kaiken muun kanssa mainittujen asioiden lisäksi ulkoilimme, leikimme lumen alta paljastuneessa hiekkalaatikossa, luimme pääsiäistarinoita ja lapset kiipeilivät ja kieppuivat kilpaa meidän apinanurkkauksessa. Lapset tykkäsivät tekemästäni rairuoho-asetelmasta, ja kun sen sunnuntaiksi tein valmiiksi (kertoakseni tyhjästä haudasta), niin iltaan mennessä se oli jokseenkin tuhottu. Hyvän leikin tiimellyksessä tietenkin! 
Millainen oli teidän pääsiäinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti