sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Talvilomaristeily Tukholmaan


Tehtiin talvilomalla pieni reissu Tukholmaan, sillä lapset ovat kovasti muistelleet ja kaipailleet meidän risteilyjä parin vuoden takaa. Tämä oli etenkin meidän 10-v. synttärisankarin toive, eli samalla sellainen synttäriristeily.

 

Katseltiin hieman laivojen ohjelmatarjontaa, ja kivasti talvilomalaisia olikin huomioitu - valkattiin Viking linen Startsruck -risteily, mikä kiinnosti nuorisoakin.


Oli jotenkin tosi erilaista risteillä nyt jo isompien lasten kanssa!

 

Iltaohjelman lisäksi parit leikkihuoneet, pelihuone ja pingishuone tuli tutuiksi.


Pöytäfutis oli kiva kunnes valitettavasti joku lainasi pallon omaan käyttöön. 

Tavattiin Ville ja tehtiin ostoksia. Nuorimmainen ihastui ikihyviksi Viking line -pehmolaivaan, joten lopulta käytiin sellainen ostamassa.Otettiin lapsille Ville Viking -rannekkeet, joilla limua sai hakea rajattomasti. Ranneke oli voimassa aivan koko risteilyn ajan, ja hintaan kuului uudelleentäytettävän mukin lisäksi kassi ja jätski. 
Limun voimalla jaksoikin diskoilla.Osallistuttiin myös kisoihin ja visoihin.

  


Starstruck-tähtivaikuttajashow'ssa nähtiin somesta tutut Leevi Lehtonen, Netta Eleonoora sekä Dokketas. Show oli hauska ja mukaansatempaava.

 


Esitykseen kuului pientä kisailua, johon myös yleisöllä oli mahdollisuus päästä mukaan.
10-v. sankarimme pääsi mukaan show-visailuun!


Osallistujat pääsivät arvailemaan laivamyymälän tuotteiden hintoja, ja lähimmäs arvannut voitti tuotteen itselleen.Dani voitti itselleen sukat!
Myös muuta viihdyttävää ohjelmaa oli, kuten kuvasta voi arvata.


Aamupalabuffetista haettiin energiaa Tukholma-retkelle.Talvinen Tukholma oli aika kylmä. Teimme hieman ostoksia, kävimme museossa ja päivällisellä.

 


Vierailustamme Paradox museumiin teen erillisen postauksen.Kivan päiväretken jälkeen palasimme hyvissä ajoin laivaan leikkimään ja pelailemaan.


 

Nuoremmat lapset kävivät tanssimassa, vanhin viihtyi pöydässä aikuisten seurassa.

 Vikat diskoilut!Tähtivaikuttajat järjestivät vielä meet&greetin. Koululaiset menivät valtavan pitkään jonoon päästäkseen yhteiskuvaan!


Oli ihan superkiva reissu, ihan kaikkien mielestä! Tuskin maltetaan odottaa seuraavaa mahdollisuutta lähteä laivalle 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti