keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Super Mario -synttärit!


Pidimme 10-vuotiaan kaverisynttärit Super Mario teemalla.

 

Pääsiäinen oli mulle viikonlopun ykkösjuhla, joten oli hyvä, että suuri osa tarjottavasta löytyi ikään kuin valmiina. Synttärit pidimme toisena pääsiäispäivänä, siis heti pääsiäisjuhlan perään.

Sitruunamuffinit saivat punaisen kuorrutteen ja vaahtokarkkikoristeet, jolloin niistä tuli sieniä. 
Vihreät olisi sopinut myös hyvin. 


Tulikukan juurella on "tulipalloja", eli nachomaustetut juustopallot.

 

Pilleihin leikkasin mustasta kartongista Marion veljesten viikset.


Super Mario -teemaisilla keksimuoteilla tein fantasiakeksejä. Nämä olisi tietysti hienot kuorrutettuina, mutta siihen ei nyt riittänyt aika ja into :) 


Suositumpia oli toki nämä valmiit teema-Oreot!


Pöydässä oli myös Goomba-sieniä, eli sienen muotoisia suklaakeksejä, kultakolikoita ja Prinsessa Peachin persikat -irtokarkkeja. Lisäksi oli fudge-kuutioita, ja jotain suklaapalloja, joista alunperin oli tarkoitus askarrella vielä Bob-omb-hahmoja.


Kierrätyspahvista askartelin pienen linnan, joka toimi porttina lastenhuoneeseen. Sisällä oli putoavia kiviä, joihin ei saanut osua. Nämä oli kyllä eniten tehty meidän 5-vuotiaan iloksi, ja hän on kovasti leikkinyt linnalla ja väistellyt "ööö-kiviä". Varasin pientä tekemistä lastenhuoneeseen: Mario on ihan palasina, ja se pitää yhteistyöllä korjata. 

Sen jälkeen oli vielä mysteeriboksi"pinjata". Tein laatikon kovasta pahvista, mutta pohjassa oli vain kartonki. Lapset saivat vuoron perään iskeä sitä niin kuin Mariokin tekee, mutta toki se saatiin rikki nopeasti (laatikko tyhjeni ehkä kolmannella iskulla). Kaikki halusi kuitenkin mäjäyttää laatikkoa omalla vuorollaan! Boksin päälle olin myös asettanut paperikolikoita, jotka lennähti boksin päältä sitä alakautta iskiessä - se oli hauska lisäyllätys!


Kavereille laitettiin kotiinviemiseksi yllätysboksit, joissa oli hieman suklaakultakolikoita ja teeman mukaisia tarroja.


Juhlat meni tosi kivasti - oli näiden omien lisäksi 11 kymmenvuotiasta vieraana, ja meno sen mukaista! Pari tuntia meni nopeasti, ja vieraat lähtivät hieman eri aikoihin. Osan kanssa ehdittiin leikkiä ulkonakin. Kiitos vieraille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti