lauantai 31. lokakuuta 2020

Musiikkitalossa Skidit disko sekä satuseinä v. 2020

 Musiikkitalon vuoden 2020 ohjelmatarjonnasta ehdimme poimia Talvijamien Skidit diskon ennen koronapandemian vaikutuksia. Hiihtolomaviikon huipennus oli mahtava bile-elämys varsin suuresta suosiosta huolimatta.

 

Me myös hieman taktikoitiin saapumisajan kanssa, eikä siten tarvinnut kohtuuttoman pitkään jonottaa.


Musiikkitalon Black boxissa levyjä pyöritti DJ Orkidea, ja seinillä vilisi VJ Sellekhanksin valloittavat kuvitukset. Yleisöä innosti ja leikitti MC Aino. Tunnelma oli mahtava - tanssilattialla riitti vilinää, eikä siellä tanssineet ainoastaan perheen pienimmät! 


 

Jonossa lapsille jaettiin valotikkuja, ja isommilla pojilla oli päällään itse Taiteiden yössä maalaamansa hohtopaidat.


 


Musiikkitalon Talvijamit tarjosivat Skidit diskon lisäksi paljon muutakin maksutonta musiikkiohjelmaa päiväkoti- ja alakouluikäisten lasten talvilomaviikolle. 


Ihanaa, että talvilomalla sai vielä nauttia normaalista elämästä ja kulttuurista. Sen jälkeen onkin musiikki vaiennut. Meillä oli liput varattuna John Williams -konserttiin syksylle 2020, ja tällä hetkellä pidetään peukkuja, että pääsemme liput käyttämään viimein tämän vuoden syksyllä. 

Toki korona-aikanakin olemme kerran käyneet Musiikkitalon tarjontaa ihmettelemässä. Syyslomaviikko tarjosi taidetta ja vuorovaikutteisen älyseinän satumaisessa hengessä.


Lomaviikosta huolimatta väkeä ei juuri ollut liikkeellä. Saimme aivan rauhassa uppoutua Sibeliuksen ja Madetojan musiikkiin pohjautuvaan satumaailmaan. 

 


Maaria Taivaanlaulaja -musiikkisatu kesti n. 45 minuuttia.Ja Lappi-henkisen sadun päätteeksi avautui kosketukseen reagoiva pelimaailma.

 


Lapset pääsivät soittamaan revontuliharppua, lennättämään syksyn lehtiä, maalaamaan revontulia ja loihtimaan lunta omilla käden liikkeillään.
 

Niin lumoavaa!Satuhetken päätteeksi pidimme herkkuhetken. Testattiin mm. Musiikkitalon oma nimikkoleivos. Suklaalla kuorrutettu flyygelileivos sisältää maitosuklaamoussea ja karpaloa.


____________________________________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti