tiistai 24. maaliskuuta 2020

Linnanamäen Valokarnevaali


Lupasin lapsille, että käymme Linnanmäellä ainakin kahdesti kauden aikana, ja kuin huomaamatta saapuikin syksy, ja huvipuisto uhkasi ehtiä sulkeutumaan ennen meidän toista visiittiä. Huvipuistokauden päätösiltaan se tosiaan jäi, mutta lupaus tuli pidettyä!


Alkuillan puolihämärässä, ja kun väkeä oli vielä vähän, kävimme lasten kanssa ilmaislaitteissa. Lisäksi lapset käyttivät joitain maksullisia välineitä, jotka ohitettiin silloin, kun kävimme rannekkeiden kanssa laitteissa - nyt oli aikaa, ja hieman huvittelurahaa niihinkin.
Valoyksityiskohdat olivat tunnelmallisia sekä hauskoja.

 
Estradilla ihana valomeri, jossa lapset pistivät tanssiksi.

 


 
 

Vaikka keli muuttui pimeän myötä tihkusateiseksi ja matka julkisilla on hieman pitkä ja hankala, ja ihan viimeiseen asti tuli kotona asiaa mietittyä, olin iloinen, että lopulta kuitenkin lähdimme huvittelemaan. Lapset olivat niin iloisella ja ihanalla tuulella koko illan.


 Lähtiessämme alkoi väkeä kertyä - pääsimme pahimman tungoksen alta pois, mutta ilotulitukset jäi toki näkemättä. 
 

Ostimme lapsille yhteisen valohattaran.Kiva valokarnevaali-ilta! Viisi ja seitsemänvuotiaan ja melkein yksivuotiaan kanssa meni ihan sujuvasti, kun isot pääsivät muutamiin laitteisiin ilman aikuista, ja osasivat niissä olla, ja pienikin viihtyi rattaissa, kun oli paljon katseltavaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti