maanantai 28. lokakuuta 2019

Reflektor Korso


Kun nyt ruvettiin lähimenneisyyttä muistelemaan, niin tässä pieni kuvapläjäys Reflektor Korso tapahtumasta syyskuun lopulta. Valotapahtumat ovat aina ihania, ja myös tässä valoteoksientäyteisessä polussa oli hyvä tunnelma. Meillä tunnelmaa vähän söi se, että ilta oli ollut jo pitkä, meillä oli kylmä ja hienoinen stressi seuraavan päivän risteilylähdöstä. Onneksi ei kuitenkaan jätetty välistä, vaikka se mielessä kävikin.
Jakob Kvist: Dichroic Sphere; "geometrinen muoto, joka on samaan aikaan suhteessa ympäristöönsä sekä siitä irrallaan. Se on dualistinen ristiriita luonnollisen ja epäluonnollisen välillä; keinotekoinen valo-objekti joka sekä tunkeutuu luonnon ja puiden täyttämään ympäristöönsä että täydentää sitä."


Ultraviolet Gallery

Osa teoksista oli tuttuja jo aikaisemmista tapahtumista, mutta reitille mahtui myös uusia elämyksiä.
SWÄG: Phase Transition

  

Jere Suontausta: Peilipöllö (Bubo Speculus)
"Kuka tarkkailee ja ketä?”


Arttu Nieminen: ”Awareness sukeltaa neuroelokuvallisesti surrealistiseen ennustukseen, jossa ihmisen tietoisuus yltää taivaisiin.”Lisäksi polun varrella oli vielä muutama muu hieno teos 👍 Ennen Reflektoria kävimme Kruunuvuorenrannassa Öljysäiliö 468:ssa, josta voi halutessaan katsoa viime vuotisen postaukseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti