keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Marli Shot -hyvinvointijuomat

Hopottajat-kampanja, tuotteet saatu.
#Marlishot #hopottajat


 
Loppusyksyn ja alkutalven taitteeseen sain sopivasti kokeiltavakseni Marlin uusia shottimehuja, jotka c-vitamiinipitoisuutensa vuoksi ovat oiva tuki vastustuskyvylle. Marli Shotit ovat 95% mehuja, joiden korkea luontainen C-vitamiinipitoisuus on acerolamarjasta peräisin. 


C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.


Makuvaihtoehtoina Shot-juomissa on Karpalo-puolukka-acerola, Inkivääri-kurkuma-acerola  ja Granaattiomena-acerola. Mehut ovat makeuttamattomia, lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia, ja jokaisesta Marli shot-tetrasta saa viisi annosta. Jo yksi annos riittää täyttämään päivittäisen C-vitamiinisuosituksen (1 annos = 4 cl sisältää 80 mg eli 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta).


  

Aloittaessani tuotetestauksen minuun oli jo ehtinyt iskeä flunssa. Kunnon otetta ei tauti kuitenkaan saanut, vaan meni sitten nopeasti ohi - ehkäpä shoteista oli apua flunssan taltuttamisessa. Ainakin ensimmäisenä korkkaamani Inkivääri-kurkuma-acerola-juoma maistui sen verran tujulta, että en ihmettelisi, vaikka flunssa olisi sitä säikähtänytkin!😄

 

Maultaan tämä oli väkevä, ja "poltteleva", kuten on inkiväärille ominaista. Ei välttämättä maun takia tulisi nautittua, mutta terveysominaisuuksien vuoksi näin pienenä kerta-annoksena mehu uppoaa hyvin.


Ainekset: Omenatäysmehu tiivisteestä, inkiväärisose, kurkumatiiviste ja acerolatäysmehu tiivisteestä, vesi. Täysmehupitoisuus 95 %.


Toisena testasin karpalo-puolukka-acerola -mehun.
Ainekset: Karpalo-, puolukka- ja acerolatäysmehu tiivisteestä, vesi. Täysmehupitoisuus 95 %.

 

Tämä oli jo hieman helpomman makuinen, joskin puolukan ja karpalon happamuus tuntuu makeuttamattomassa tuotteessa. Tätä maisteli lapsetkin mielellään.


Shotti täydentää hyvin monipuolista ruokavaliota. Tuote on mielestäni helppo ottaa päivittäiseen käyttöön - yksi 4 cl napsu aina aamupalan yhteydessä. Juuri tämän helppokäyttöisyyden vuoksi käytän Shotteja ainakin näin flunssakausina erittäin mielelläni.


Viimeinen kolmesta mausta on Granaattiomena-acerola.

Ainekset: Granaattiomena (80 %)- ja acerola (15 %) täysmehu tiivisteestä, vesi. 
Täysmehupitoisuus 95 %.


Granaattiomena-shot on luontaisesti makein sarjan tuotteista, joten se lienee makunsa puolesta helpoiten lähestyttävä. 

 

Tuotesarjassa parasta on mielestäni pieni annoskoko. En mielelläni juo mehuja tai porejuomia, ja tässä saa sopivan annoksen c-vitamiinia pienessä määrässä - ja lisäksi saa sitten juoda ihan pelkkää vettä. Myös pakkauskoko on kätevä.

Vasta kahden viikon testijaksolta on tietenkin mahdoton sanoa tuotteella varmasti olevan mitään kovin merkittäviä vaikutuksia. Flunssa lähti kyllä nopeasti, ja olo on ollut hyvä kokeilun aloitettuani, joten "pienet sille":


KIPPIS!


Katso lisätietoa tuotteesta osoitteessa www.marli.fi/shot,  ja lisää suosituksia sosiaalisessa mediassa tägien #Marlishot #hopottajat takana. Hopottajat -tuotetestaamisesta: https://www.hopottajat.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti