keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ison Omenan LEGO®-näyttely


Viikonloppuna käytiin ihastelemassa ja ihmettelemässä legoteoksia Iso Omenassa. Pojat ovat viimekesäisestä lego-reissusta puhuneet paljon, joten pieni legoretki oli hauska päästä toteuttamaan.


Kauppakeskuksen yhdessä kerroksessa oli useita patsaita näytillä. 
Jonkinlainen leikki- ja rakentelualuekin löytyi. Legoteokset ovat vaikuttavia. Legoista ja patsaista voi lukea faktatietoja reitin varrella.

Legoteoksista pojat pitivät eniten pienoismallikaupungeista, joista toisessa oli poliiseja ja rosvoja, ja toisessa palokuntaa sammutustehtävissä.

Kauppakeskus ei ole ehkä miellyttävin tapahtumapaikka. Viikonlopun väenpaljous on vain yksi ikävä piirre - lisäksi talvikamppeet oli pakko ottaa kantoon, sillä kerroskierroksella tuli koko porukalle hurjan kuuma. 


Sattuipa muuten sopivasti, että lapset pääsivät tekemään itselleen drinksut Novellen lasten vedestä. Hauska ja virkistävä tauko.😌

Teokset ovat kyllä hienoja. Legolandissa käyneenä en ehkä ole niin vaikuttunut legoinvaasiosta näin pienessä mittakaavassa, mutta lapset eivät olisi jättäneet välistä. "Legokauppaan" on pyydetty uudestaankin.

Parasta tapahtumassa oli varmastikin legokrokotiilien kalastelu. Me ei rakentelupöydille edes mahduttu, ja pienimmät eivät olisi yltäneetkään. Ei itse asiassa löydetty pienemmille suunnattua rakentelualuetta ollenkaan. 


Legonäyttely on Isossa Omenassa vielä 25.02. asti.
Leikkialue on avoinna ma–pe klo 14–19 ja la–su klo 11–19.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti