tiistai 23. kesäkuuta 2015

Snadistadi ja lastenparturi Gise

Meillä on ollut esikoisen kanssa monen moista menoa tässä kevään aikana. Voisin sanoa, että raskasta on ollut pienelle. Siitä johtuen järjestin pienen hemmottelupäivän kahdestaan pojan kanssa eräänä perjantaina. 

Isukki hoiti nuorimmaista, ja minä lähdin esikoisen kanssa Snadistadiin.


Ostin lapsimessuilta nipun sisäänpääsylippuja, joten tässä keväällä on ollut useampi käynti. Eräänä viikonloppuna käytiin koko perhe (tai siis melkein, tytärpuoli oli estynyt tulemaan), ja vaikka olikin superkivaa, niin oli se myös raskasta. Viikonlopun väentungoksessa Snadistadin melutasokin on kova, suosittelen ehdottomasti arkikäyntejä jos mitenkään mahdollista järjestää. Arkena on oikeasti ihanan rentouttavaa käydä leikkimässä sielä. Jonoja ei pahemmin ole, joten sisäänpääsy ja välipalat hoituu jonottamatta. Lapsillakin on tilaa leikkiä, ja se oman lapsen leikkien valokuvaaminenkin sujuu ilman, että niihin kuviin eksyy muita ihania ipanoita.:)

Paitsi leikkipäivän järjestämistä arkipäivälle, suosittelen myös lasten viemistä leikkipaikkaan erikseen. Tai ainakin, jos ikätasot on kovin erilaiset. Itselläni on 1 ja 3 vuotiaat, joten kaikilla ei voi olla koko ajan mukavaa. 3-vuotias haluaa jo mennä isompien mukana ja kiipeillä enemmän, ja pienempää vetää mieli muihin leikkeihin. Pienet ei niin piittaisi siitä leikkien vuorottelusta, joten käy se sitten vähän aikuisenkin jaksamiselle. On ollut aivan ihanaa, kun on voinut viedä molemmat lapset myös erikseen leikkimään.

Me ei oltu pitkään aikaan käyty Snadistadissa ennen kevättä. Minulle olikin uusi tuttavuus sielä toimiva lastenparturi. 

Koska lasten tukanleikkuu on välillä varsin haasteellista (tai ainakin Miksun kohdalla), olin päättänyt jättää homman ammattilaiselle. Jo vieras ihminen saksien kanssa voisi riittää, että poika pysyisi aloillaan.:D 

Rupesi houkuttaa tämän uutuuspalvelun testaus, kun tukkaakin oli kasvatettu hyvän aikaa. Torstaina olin Snadistadissa nuoremman kanssa, ja kysäisin ohimennen, olisiko seuraavalle päivälle aikaa. Hyvin oli, joten leikkipäivän lomassa saadaan esikoiselle kesätukka. Mukava erikoistarjouskin sattui olemaan, leikkuun hinta oli vain 10 euroa (norm. 20). 

Kieltämättä oli ihana luovuttaa tehtävä asiantuntijalle, puitteetkin parturissa oli kivat. Siinä leikki jatkui keskeytymättä, kun lapsi istui autossa koko operaation ajan.


Autoistuimen lisäksi lasten viihtyvyyttä auttoi tv-näyttö, josta näkyi muumiohjelmaa. En tiedä, onko muuta ohjelmaa mahdollista saada, mutta meille muumit sopi erinomaisesti.



Itse seurasin tukanleikkuuta koko ajan sivusta, mutta ei poika varmasti olisi huomannut, vaikka olisin käynyt kahvilla siinä samassa! Keskittyi kyllä autoon, muumeihin, ja paikallaanoloon niin hyvin koko puolituntisen ajan, mitä tässä "operaatiossa" kesti.:)






Ja valmista tuli! Niin siisti ja hieno kesätukka, ja komea pikkumies<3
Miksu katsoi hiuksia lattialla, ja nauroi, että "setä rikko Miksun hiukset, paljon" :)

Kyllä oli asiakaskin selvästi tyytyväinen. Pian jo juoksikin takaisin leikkimään, joten äiti ehti hädintuskin maksun hoitamaan, kun sai mennä perässä!

Lastenparturi Gise Snadistadissa saa kyllä täydet pisteet äidiltä ja pojalta, ainakin näin ensimmäisen kokemuksen jälkeen. En ole varma, kuinka kauan tuo 10€ tarjous on voimassa, mutta kannattaa ehdottomasti hyödyntää! On myös kannatuksen arvoista, että ihan lapsia ja lapsiperheitä varten on tällaisiakin palveluja<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti