sunnuntai 19. elokuuta 2018

Rahalahjaidea hääparille


Raha lienee yleinen lahjatoive hääjuhlissa, mutta toisinaan tilisiirto lahjatilille tuntuu turhan persoonattomalta. 

Tietenkin toivetta on hyvä kunnioittaa, ja lahjansaajan näkökulmasta se on näin myös vaivattomampi käyttää. Joissain tilanteissa laittaisin itsekin lahjan mieluummin tilille, mutta toisinaan on kiva toteuttaa jotain erilaista. En päässyt osallistumaan itse juhlaan, joten ystävälle jälkeenpäin annettaessa konkreettinen lahja tuntui enemmän kivalta vaihtoehdolta. 



Kiva pieni koristeauto (jos vain mahdollista, niin samanlainen kuin varsinaisissa häissä käytetty olisi hurjan kiva!) kiinnitettynä alustaan, ja koristeltuna esimerkiksi langoilla, joissa roikkuu vaikkapa helmiä sekä seteleitä.


Setelit käärin rullalle niin, että hopeinen hologramminauha jäi esille. Esittäköön ne peltipurkkeja, joita perinteisesti hääauton perässä kolisee. Tälle vaatimattomalle alustalle ei montaa saanut, mutta etenkin pieniä seteleitä voi halutessaan kiinnittää reilummin suuremmalle pohjalle. Auton taakse kirjoitin vielä sydämenmuotoiselle paperille tekstin "Just Married". Autoa voi tietenkin koristella enemmänkin, vaikka ohuella silkkinauhalla.


Onnea hääparille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti