Hohtodiskoilua!

Sunnuntaina tanssittiin hauskassa koko perheelle suunnatussa ilmaisessa hohtodiskossa Kulttuurikeskus Vernissassa.

Viimeksi kävimme n. vuosi sitten ensi kertaa järjestetyssä diskotapahtumassa, ja tässä välissä on ainakin yksi kevätdisko järjestetty, mikäli oikein muistan. 

Perhetapahtuman suosio on ollut ansaittu, puitteet ovat toimivat isollekin yleisölle, ja diskosalissa on hyvä tunnelma. Lapsia viihdyttää diskossa DJ ja live-esiintyjä. 

Ilmaistapahtuman ikävä puoli on aina jonot, ja jälleen jouduimme viettämään pitkän tovin lasten kanssa odottaen hohtokasvomaalauksia. Saatiin kuitenkin kivat "meikit" ja päästiin pian bilettämään ja hehkumaan riittävän isoon tanssisaliin.Lapset saivat toiveidensa mukaiset maalaukset, ja käytiin sen jälkeen pikaisesti tutustumiskierroksella ja askartelemassa avoimella animaatioasemalla.

Askarreltiin lasten kanssa omat animaatiohahmot:)

Rauhallinen yksityiskohtien tutkiskelu animaatioasemalla oli lasten mieleen, mutta aina on kiva, kun pääsee vähän riehumaankin. Jonottelusta oli kaikilla toki vähän väsy, mutta hyvä mieli oli tallella, ja jaksettiin tanssia. Lapsilla oli kova vauhti päällä - vähän juostiin ja pyörittiinkin. Vaikka perheitä oli diskoilemassa paljon, niin tilaa riitti kaikille. Aikuisetkin mahtui hyvin  pitämään hauskaa, mutta myös istumapaikkoja oli salin reunalla sopivasti.


Kasvomaalaukset hohtivat hienosti uv-valossa!

Tämän lastendiskon erikoisuus on pomppulinna, ja pienemmille se olikin kohokohta. 


Live-esityksestä vastasi Rap-artisti Tuomas Kauhanen. Tunnelma - ja kädet - nousi korkealle:)

Kivaa tekemistä syksyisenä sunnuntaina. Kannattaa pistää seurantaan nämä Antti Jouppilan järjestämät diskot, ja osallistua mahdollisuuksien mukaan!Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.