maanantai 17. lokakuuta 2016

Koko perheen HohtoDisco

Sunnuntaina vein pojat Tikkurilaan Discoilemaan. Avoin ja ilmainen lapsille suunnattu tapahtuma järjestettiin vapaaehtoistyönä Dj And!:n, eli Antti Jouppilan vetämänä, ja täytyy sanoa, että mahtavan elämyksen saivat aikaan!

Tullessamme paikalle Kulttuurikeskus Vernissaan, meinasin ensin järkyttyä. Porukkaa oli todellakin löytänyt paikalle. Jonoja oli moneen suuntaan. 
Jonot liikkui kuitenkin lopulta sujuvasti, eikä niitä ollut todellakaan koko ajan. Itse satuttiin selvästi ruuhka-aikaan paikalle, ja esim. kahvilassa meidän ei tarvinnut lainkaan odottaa sitten kun siihen hieman myöhemmin tulimme. Ja tanssilattialla oli koko ajan riittävästi tilaa.

Discoilijoille tehtiin maksutta uv-valoissa hohtavia kasvomaalauksia, ja mekin aloitimme kasvomaalausjonosta. Oli huippua, että pitkiin jonoihin löytyi ratkaisu, ja halukkaat saivat lainata välineet ja tehdä omille lapsilleen maalaukset. Näin minäkin tein. Pojat tahtoivat pinkit sydämet, ja nehän saatiin aika näppärästi ja nopeasti tehtyä.

 

Mikaelille oli tärkeetä, että sydän pysyy kotiin asti, jotta isikin näkee, missä ollaan oltu. Hetken muuten meni, että Mikael hoksasi maalauksien hohtavan discosalissa. Aika huikee yllätys.Discossa oli kova meno. Mikaelkin tanssi kuin viimeistä päivää:) Musiikki oli mainiota, mutta jokunen selvästi tutumpi biisi olisi innostanut lapsia vielä enemmän, ainakin "pienten vuorolla".Kahvila oli auki, mutta väkimäärä taisi yllättää, nimittäin vähissä oli myytävät tuotteet, lasten juomat etenkin. Onneksi varauduin pikkueväillä, joten pullat ja jaettu mehumukillinen riitti pojille.
Paikalla oli myös live-esiintyjä, Mäkki. Meidän lapset kuuntelee vielä enemmän lastenlauluja, mutta ainahan livessä on sellaista tarttuvaa tunnelmaa.:)

 


Harmi, ettei kamera riittänyt iloisimman meiningin kuvaamiseen.:)


Ja pomppulinna. Tietenkin pomppulinna! Ihan mahtavaa, että discossa on myös pomppulinna:) Pariin kertaan pojat kävikin pomppimassa, ja vuorottelut sujui hienosti.


Ihan huippudisco. Tällaista me ei olla vielä päästykään kokemaan. Upeeta, että tapahtuma on ilmainen, ja sallittu näille pienimmillekin.

Ja mikä parasta, ei jää ainoaan kertaan. Nähdään diskoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti