maanantai 15. helmikuuta 2016

ELMU KIDS


Lähes joka päivä loppusyksystä alkaen pieni kuopuksemme on toiveikkaalla äänellä pyytänyt heti herätessään "laitetaan MimiKuku?" Muutaman kerran mietin itsekseni, että mihin sitä joutuikaan, kun sen ohjelman Netflixistä laittoi ensimmäistä kertaa päälle...

Noh, jännästi siitä on alkanut pitää itsekin ihan kamalasti.:D Voi olla, että se lapsen into on tarttuvaa sorttia. Mikael ei ole juuri ollut "mukaantempautuvaa" tyyppiä, mutta Daniel on toista maata. Laulaa ja leikkii telkkarin edessä. Muistin, että Mimi ja Kuku myös keikkailee, joten joulukuussa aloin stalkkaamaan keikkakalenteria. Olisi ihana viedä tosifani-Dani katsomaan idoleitaan! Viimein viime lauantaina oli keikka Helsingissä, ja sopivasti vielä synttäreitten aikaan.

Keikka oli osa Elmu Kids –ohjelmakokonaisuutta, jonka ajatus on tarjota lapsiperheille kiireetöntä yhteistä aikaa hauskan ohjelman lomassa. Tapahtuman yhteydessä oli mahdollista nauttia lapsiystävällinen ja laadukas brunssi Elmun Baarissa, Nosturin alakerrassa.

Kieltämättä konsepti oli toimiva. Oli kivaa syödä lasten kanssa ulkona. Oli kivaa, että muutkin asiakkaat oli perheitä, eikä nenänvarttaan pitkin katselevia "aikuisia". Ruoka maistui koko perheelle, ja tällainen vapaa-aika oli kyllä tervetullutta pikkulapsiarjen keskelle. 
Äitikin nautti salaattinsa päälle kaksi kuppia kahvia. Ilman hötkyilyä. <3 Me tultiin viettämään Danielin 2-v. syntymäpäivää perheen kesken, mutta kaikilla oli kyllä kivaa ihan tasapuolisesti:)


Lavan edessä alkoi kuhista, kun kello läheni 14:30. Yleisön joukkoon ilmestyikin kohta kaksi tuttua hahmoa, valmiina halaamaan ja juttelemaan pienten fanien kanssa.


Show alkoi, ja lapsilla oli hauskaa. Mikael istui ensin viereen hieman tarkkailemaan tilannetta, mutta innostui kohta bailaamaan mukana.
Daniel oli kovin kiinnostunut, mutta yllättävän rauhallinen melkein koko keikan ajan. Tosiaan, Mikael fiilisteli paljon enemmän, kun meidän pikkufani. Ihana oli nähdä, että Miksu on löytänyt vapaamman puolensa<3

Vapaaksi tunsi itsensä Danikin, vaikka yllättävän rauhallinen olikin. Karkasi nimittäin lavalle!:D Ihan ääneti vipelsi omaan ripeään tahtiinsa yleisön poikki ja suoraan lavalle. Halusi kai näyttää Kukulle, miten se noppa nousee! Noppahan nousi, ja kohta nousi pikkuinen "sammakkokin" äidin syliin. 

 

Lopuksi saatiin halit ja kortit...

  

ja levyt ja nimmarit...ja pikku-sammakolle vielä leijonamaiset täplät käteen:)


Mikael ei ehkä uskaltanut vielä halata Kukua, joka on suuri ja mahtava leijona, mutta Mimi sai hieman syleillä:)


Erityisen iso kiitos vielä kivasta synttärilahjasta<3 Daniel sai oman cd:n omistuskirjoituksineen. Onnellinen 2-vuotias fanittaa entistä kovemmin! (Ja isovelikin tahtoo vähän väliä "Mimin, Pukun soimaan", ja on nyt leikeissä yhä useammin "Mimi":D)Tekaisin Danielille vielä kakun kotona:) "Kikkakakkonen" on heti toiseksi paras ohjelma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti