tiistai 29. syyskuuta 2015

Liskodisko!


Tänään on siis esikoisen virallinen nimipäivä, mutta nimipäivän nimissä me järkättiin pieni lastenjuhla. Miksu fanittaa Hevisaurusta, joten oli hauska napsia ideoita suosikkibändin sanoituksista.Kakku oli mansikkamoussella ja lakkahillolla täytetty, päällä musta sokerimassa, joka hieman nahkaisen näköiseksi kaulittu:) Bändi on muotoiltu värillisistä sokerimassoista, ja liitetty reunustamaan kakkua.
Pöydästä sai kakun lisäksi "Pop-pop-pop-popkornipullaa"


Mun Popkornipulla -resepti:

Ihan tavallinen pulla, jonka sisälle suolainen kinuski ja popparikerma (keitetään kermaa ja makeita popkorneja hetki, suodatetaan ja annetaan viiletä + vaahdotus). Lopuksi vielä muutama poppari täytteen sekaan, ja se on siinä:)"Hevipitsaa, sen täytteenä

on kaikki mitä mieleen tulee tekohetkellä

Hevipitsaa, täydellistä

ajattelen yötä päivää vesi kielellä

Hevipitsaa"Hevipitsaa oli kahdenlaista. Hevipitsassa kun täytteenä on kaikki mitä tulee mieleen tekohetkellä...ja mulle tuli mieleen siis makeitakin juttuja;) Yläkuvassa siis HeVi-pitsa, ilman vihanneksia. Keksipohja, vaahtokarkki-tuorejuustotäyte ja päällä kiiviä ja mansikkaa, koristeena suklaahippuja.

Alakuvassa perinteisempää hevipitsaa. 4 hieman erilaista variaatiota.


"Padassa porisi banaanikanaviillokkia, hevirokkia soitettiin...."


Kanaviillokin ohjeen nappasin vain satunnaisesti netistä. Banaanit on maustettu sokerilla, suolalla ja pippurilla, ja "kypsytetty" uunissa hetken. Lisäsin ne vain lopuksi muun kastikkeen joukkoon.

 

"Mä tahdon maitoo! Juomaa valkeaa kurkkuun kulauttaa!

Maitoo! Ei ruoka maistukaan, jos maitoo ei tuu sen kaa..."

Taapero oppi ihanasti parikin laulua:) "MaitoooOOoooO" ja "pop-pop-pullaa"

Maidon lisäksi tarjoiltiin toki vihreetä dinomehua. Niinku aina, jotain unohtui! Muistin vasta jälkikäteen ostaneeni ihan vartavasten uusia Hevisaurus-limuja. No maisteltiin niitä sitten poikien kanssa vain:D


Mutta että se LISKODISKO?

 

"Jee! Liskodisko alkaa, kaikki yhdessä nostetaan jalkaa.

Hännät kun heiluu jäykimmätkin rentoutuu.

Tää on hauskaa, eikös juu?"

 

Lahjaksi nimpparisankari sai dinosauruslelun kaverilta, ja pari hevisauruspuuhakirjaa +tarroja perheeltä. Ja sitten satukirjan, jossa poika seikkailee ihan omalla nimellä Dinojen maassa. Aika kiva.Ja hei tietenkin tärkeä juttu, diskoleimana oli tuommoiset hevisaurus-siirtotatskat, mitä kuvissa vilahtelee!:)


Kiitos vieraille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti