Horsmankukkasiirappia valmistin jo aikaisemmin julkaisemallani reseptillä.
Horsmankukkajäätelön tein tällä kertaa helpon kotijäätelön reseptillä, eli
Vaahdota kerma ja lisää kondensoituun maitoon. Sekoita hyvin joukkoon glukoosisiirappi sekä vanilja, sekä hieman horsmasiirappia. Kaada seos vuokaan ja anna kohmettua pakastimessa jonkin aikaa (pidin n. puoli tuntia-tunnin).
Kun jäätelömassa on hieman jähmeää, mutta vielä sekoitettavissa, lisää horsmankukkasiirappiraidat kaatamalla siirappia jäätelön päälle ja sekoita siirappi varovaisesti esim. lusikalla ympäriinsä niin, että siitä tulee kuvioita, eikä se sekoitu massaan. Anna sitten jäätyä kunnolla. Halutessasi koristele horsmankukilla.
Jäätelöä tarjosin kuplavohveleiden kanssa - koristeeksi tietenkin hieman kermavaahtoa sekä tuoreita horsmankukkia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti