tiistai 24. tammikuuta 2017

Matkamessut 2017

Käytiin sunnuntaina tytärpuolen kanssa kahdestaan matkamessuilla.


Muutaman vuoden ajan kun messuilla olen jo käynyt, niin melkolailla kaikki tuntuu olevan nähty. On toki silti mukava haaveilla ja suunnitella tulevia seikkailuja.

Niin ihania kuin kaukomatkat ja aurinkolomatkin olisivat, niin kotimaanmatkailu veti puoleensa. Osin siksi, että on epätodennäköistä, että reissaisimme vielä tänä vuonna kovin kauas, ja osin siksi, että viime kesänä jopa kotikaupunki tarjosi niin tapahtumarikkaan ja erilaisen lomakokemuksen.


Tyttö pääsi kokeilemaan kiipeilyä. Seikkailupuistoissa ei ollakaan vielä käyty, mutta laitetaan tämän kesän listalle.Heppakohteita kartoittamassa:) Otamme vastaan vinkkejä kaikista kivoista kohteista heppahulluille lapsille:)Jänniä elämyksiä, vuorilla ja hyppyrimäessä.
Matkamessut on aina kivat, tekemistäkin on aina sopivasti, ettei pelkästään esitteitä tarvitse kerätä ja selata. Ei nyt taidettu mitään uutta ja innostavaa itsellemme löytää, mutta jo tuttuja paikkoja, joissa ei ole tullut käytyä (ainakaan pitkään aikaan).


Kesälomasuunnitelmat tosiaan lienee kotimaiset tänäkin vuonna:)

Mennäänkö teillä pitkille matkoille, vai riittääkö kodin rauha? Tai onko joku perinteinen kohde, jossa on joka kesä käytävä, vai onko aina uudet seikkailut mielessä? :)

Mun vinkit kotimaankohteille, ja etenkin Helsinki-lomalle löytyy Pinterestistä. https://fi.pinterest.com/minkk_u/lasten-kanssa-paikattapahtumat/ (myös tapahtumia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti