Lihat saatu HKScan; Rianno Communications
Grillaus kuuluu aivan ehdottomasti meidänkin kesään, mutta rehellisesti sanottuna en ole mikään erityisen innokas grillaaja. Yleensä valmistamme kasvisvartaita, juustoisia herkkusieniä ja ihan perus grillimakkaraa - lähinnä siis jotain helppoa ja tuttua.
Puoliso on enemmän suuntautunut ruoanlaittoon, mutta hänelläkin grillausharrastus on vasta heräämässä horroksesta. Korona-aika on ollut grillauksen kulta-aikaa, ja on se kieltämättä vaikuttanut myös meidän grillauskäytökseen. Tänä keväänä hommattiin myös viimein hieman parempi grilli, niin sen myötä on testattu muutamia uusia grillattaviakin.
Sain lahjakortilla haettua muutamia uutuustuotteita testiin, ja koitin valita jotain erilaista kuin yleensä.
Aloitettiin kuitenkin makkarasta. Perusmakkaran sijaan valitsin makumatkan Transylvaniaan (HK Maakarit® Transylvanian Valentino). Artesaanimakkarasarjassa oli monta mielenkiintoista makua, ja tämä ainakin oli erinomainen. Valkosipulia tässä on sellaisenaan, fermentoituna ja paahdettuna, ja pehmeä cheddarjuusto viimeistelee makukokonaisuuden.
Täytimme fileeperhoset cheddarilla, kevätsipulilla ja paprikalla.
Suosiotaan ovat kasvattaneet myös pitkään kypsytettävät lihat, koska monen mielestä parasta herkkua tulee juuri haastavimmista ruhon osista. Valkkasin meidän grilliin HK Viljaporsaan Spicy BBQ ulkofileelankku 800 g.
Tämä oli oikein kätevä isolle porukalle. Murea ja maukas.
Hyvä kokeilu, joskin ei mun lemppari.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti