Vekarat.net lastentapahtumaportaali

YHTEISTYÖSSÄ

Lastentapahtumia perheen kanssa lähes harrastuksena kiertävänä olen kaivannut kattavaa nettipalvelua menomestojen kartoittamiseen ja viemiseen kalenteriin. Monen vuoden ajan selasin turhautumiseen asti lukuisia eri nettisivuja löytääkseni jotain kivaa tekemistä aina vapaapäiville.

Saman tarpeen kattavalle ja helppokäyttöiselle lapsiperheiden omalle nettisivulle ovat huomanneet muutkin, ja tapahtumia ja menovinkkejä koostavia sivustoja on sittemmin perustettu. 

Yksi tällainen on lastentapahtumaportaali Vekarat.net.


Helppokäyttöinen tapahtumahaku ja valmiiksi poimitut vinkit ovat helpottaneet omien vapaapäivien suunnittelua huomattavasti. Enää ei mene turhaa aikaa monien nettisivujen selailuun ja juuri meidän perheelle sopivien lastentapahtumien poimimiseen kaikkien tapahtumien joukosta. Vekarat.netin etusivulta voi hakea tapahtumia eri hakuehdoilla, sekä löytää myös koostettuna viikonlopun menovinkit ja tapahtumat lasten ikätason ja vaikka kielen mukaan. Kaikille löytyy siis jotain ⎼ helposti.Vielä tuore nettipalvelu tarjoaa kaikki lastentapahtumat yhteen paikkaan koottuna maksuttomasti (sekä käyttäjälle että ilmoittajalle). Kehittyvä nettipalvelu keskittyy toistaiseksi tapahtumiin, mutta laajenee muihinkin palveluihin ja paikkoihin ⎼ mikä onkin hyvä myös paljon paikalliskohteita kiertelevän perheen näkökulmasta.


Sivulta löytyykin jo monta kiinnostavaa kohdetta, joissa emme vielä ole ehtineet vierailla. Käyttäjät voivat myös lisätä oman yrityksensä tai tapahtumansa palveluun, ja tulevat näin ehkä helpommin löydetyiksi.

Lähes kaikki muut käyttämäni nettipalvelut keskittyvät Helsinkiin ja pääkaupunkiseutuun.
Vekarat.net kattaa koko Suomen, joskin ylläpitoon muun maan osalta tarvitaan vielä apukäsiä (Jos siis olet innostunut levittämään iloisten tapahtumien ilosanomaa seudullasi, niin ota yhteyttä Vekarat.net ylläpitoon).
Toivottavasti pääsemme hyödyntämään sivustoa myös kotimaanreissuja suunnitellessa! 

Joko sinä olet tutustunut Vekarat.net:iin? :)
Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.